Stort sortiment till låga priser

Glasögon och kontaktlinser

Glasögon

Vi i Farsta har både egna bågar och märkesbågar från välkända designers. Vi har glasögon för såväl herr, dam och barn i en mängd olika stilar. Vår målsättning är att alla ska kunna hitta glasögon som de trivs med och i färger som passar med den personliga klädstilen.

Hos oss får du professionell rådgivning så att du hittar glasögon som passar din ansiktsform och dina färger bäst. Vi hjälper dig självklart med att finjustera dem så att de sitter perfekt.

Våra legitimerade optiker ser till att glaset blir slipat enligt det recept du fått av en ögonläkare eller som vi har tagit fram genom en synundersökning av våra legitimerade optiker. Det går att få alla typer av slipningar, även komplexa dubbelslipningar och korrektur av brytningsfel.

Många väljer idag också att köpa till slipade solglasögon. Det är perfekt att kunna byta till dessa vid exempelvis bilkörning. Med hjälp av vårt erbjudande om två par för priset av ett kostar det dig inget extra.

Vi erbjuder även förmånliga glasögonförsäkringar för en riktigt låg årspremie. Om du skulle tappa glasögonen, sätta dig på dem i soffan, tappa dem i sjön eller om du råkar  ha en väldigt hungrig hundvalp hemma som tuggar på dem så får du ersättning så att du kan få ett nytt par. Det är en bra investering eftersom dina glasögon troligtvis är väldigt viktiga för dig i vardagen.

Kontaktlinser

Kontaktlinser är ett alternativ som många gärna använder sig av. Det är inte alla som tycker om att ha glasögon på sig. Det kan i vissa yrken och aktiviteter vara opraktiskt och vissa trivs inte med sitt utseende när de bär glasögon. Med kontaktlinser kan du röra dig fritt och utföra alla aktiviteter du önskar.

Det finns såväl endagslinser som tvåveckors- och månadslinser att välja på. Vad som känns mest praktiskt är både en fråga om smak och kostnad.

Idag finns det linser för såväl närsynthet som astigmatism och även progressiva linser. Det finns även varianter med extra fuktighetsgivande ämnen tillsatta. Perfekt för den som känner att linser kan torka ut ögonen.

Det går också att beställa abonnemang på linser och få dem direkt levererade hem varje månad.

Kom förbi hos oss i butiken i Farsta centrum för att få rådgivning och prova ut den storlek, styrka och variant som du behöver.